ایکوپرس- دکتر مهدی خطیبی در نشست با انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان خودروی کشور، افزود: افزایش تیراژ تولید و نیز تغییر ترکیب تولید از خودروهای زیان ده به سمت خودروهای سودده از موضوعات بسیار مهمی است که در دست اقدام قرار دارد.
وی با تاکید بر لزوم همکاری دو سویه میان خودروسازان و قطعه سازان، اظهار کرد: قطعه سازی کشور یکی از حوزه های صنعت خودرو برای حضور در بازارهای جهانی است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه جمع آوری خودروهای دارای کسری قطعه، از اولویت های اصلی این خودروساز به شمار می رود، بیان کرد: در حال حاضر تعداد خودروهای دارای کسری قطعه به حدود ۷۰ هزار دستگاه در دو هفته اخیر کاهش یافته و طبق برنامهریزی تا پایان سال به ۴۰ هزار دستگاه خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه مدیریت اقتصادی ایرانخودرو از موضوعات ضروری حال حاضر این صنعت به شمار میرود، عنوان کرد: در حال تلاش هستیم تا در سال آینده ایران خودرو عاری از هرگونه زیان باشد. طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، در سال آینده بخش زیادی از تولیدات، متعلق به خودروهای سودده خواهد بود.
دکتر خطیبی با اشاره به اینکه کاهش قیمت تمام شده تولید، از سیاستهای ایران خودرو به شمار میرود، اظهار کرد: ارتقای کیفیت و توسعه محصولات از جمله موضوعاتی است که با جدیت دنبال میشود.
کاهش ارزبری سالانه ۴۰۰ میلیون یورو در صورت اتمام پروژههای پنج میز ساخت داخل
در ادامه این نشست، دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور با اشاره به تفاوت قیمت خودرو در کارخانه و بازار، گفت: در این شرایط، سود حاصل از تفاوت قیمت خودرو، در جیب سوداگران و واسطه گران می رود و مشتریان واقعی خودرو مغفول واقع می شوند.
آرش محبی نژاد، افزود: در بازار خودرو دست کم ۵۵ هزار میلیارد تومان رانت حاصل از اعمال قیمت دستوری در دوره شش ماهه از ابتدای خرداد تا انتهای آبان ۱۴۰۰ توزیع شده است. تا پایان سال گذشته رقم این رانت، ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بود و جمع رانت شکاف بازار تا پایان شش ماهه سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۷۵ هزار میلیارد تومان می شود.
به گفته وی، قیمت تمام شده خودرو باید بر مبنای بهای تولید و هزینه های عملیاتی و مالی واقعی و با در نظر گرفتن یک سود منطقی مشخص شود، تصریح کرد: قیمت گذاری به شکل دستوری و فروش خودرو به مبلغی پایین تر از قیمت تمام شده، موجب زیان دهی خودروساز و قطعه ساز، مشابه وضعیت کنونی و در بلند مدت منجر به ورشکستگی و تعطیلی بنگاه های تولیدی در صنعت خودرو خواهد شد.
محبی نژاد کاهش ارزبری تحقق یافته طی پنج میز ساخت داخل تاکنون را ۲۱۳ میلیون یورو در سال دانست و اظهار کرد: در صورت تکمیل تمامی پروژههای پنج میز، کاهش ارزبری به سالانه ۴۰۰ میلیون یورو خواهد رسید.
کیفیت محصولات افزایش خواهد یافت/ حفظ حقوق سهامداران اولویت ایرانخودرو
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی شرکت تشریح کرد: اقدامات ذوبآهن اصفهان در حوزه تنوع زیستی
وزیر راه و شهرسازی: ذوبآهن اصفهان مسیر تولید ریل را پرسرعت طی کرد
پیام تبریک رییس هیات مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
اقتصادوتجارت : افشین محمدی رییس هیات مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان طی پیامی فرا رسیدن سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر را تبریک و تهنیت گفت.
اقدامات ذوبآهن اصفهان در حوزه تنوع زیستی
اقتصادوتجارت : همایش روز جهانی تنوع زیستی، همزمان با روز جهانی تنوع زیستی با حضور مدیران صنعتی و فعالان اقتصادی زیست محیطی استان، اعضاء هیأت علمی دانشگاه، نمایندگان سازمان های مردم نهاد و کارشناسان حفاظت محیط زیست استان، در تالار اجتماعات محیطبان اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان برگزار شد.
ذوبآهن اصفهان مسیر تولید ریل را پرسرعت طی کرد
اقتصادوتجارت : دکتر رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح نهمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی و صنایع و تجیزات وابسته با حضور در غرفه ذوبآهن ضمن قدردانی از نقش مهم این شرکت در قطع وابستگی ریل و تجهیزات وابسته، گفت: باعث افتخار است که ذوبآهن اصفهان به عنوان یک صنعت مادر با اقدامات مهم خود در زمینه تولید ریل و تجهیزات وابسته، ره صدساله را یک شبه پیمود و آرزوی دیرین ایرانیان را در این کشور عزیز محقق نمود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.