به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، علی داودی مدیرکل استاندارد خوزستان ضمن اعلام این خبر افزود: مصرف شیر گاومیش و فرآوردههای حاصل از آن به دلیل آثار سلامتی بخش آن در سالهای اخیر افزایش یافته است، از این رو استانداردسازی این گروه از محصولات که مستلزم انجام پژوهش کاربردی است، اهمیت زیادی دارد.
▫️او با اشاره به روند تدوین این استاندارد ملی افزود: استانداردهای شیر گاومیش و فرآوردههای آن پس از بررسی و هماهنگی لازم از سال ۱۳۹۷، در نهایت با تصویب استانداردهای «شیر پاستوریزه- ویژگیها و روشهای آزمون» و «شیر فرادما- ویژگیها و روشهای آزمون» در اجلاسیه کمیته ملی به سرانجام رسید.