اهدای ۳۰ هزار جلد کتاب به مراکز پویاشهر و یاورشهر سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی
اهدای ۳۰ هزار جلد کتاب به مراکز پویاشهر و یاورشهر سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی
اقتصادوتجارت : به گفته عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ، با اهدای ۳۰ هزار کتاب به مراکز پویاشهر و یاورشهر، گام بلندی به منظور افزایش فرهنگ کتابخوانی مددجویان این مراکز برداشته شد.

در راستای ارتقای فرهنگ مشاركت های اجتماعی در مديريت امور شهری و كاهش آسيب های اجتماعی، پويش جمع آوری و اهدا كتاب توسط این سازمان برگزار شد.

این پویش با هدف ترويج فرهنگ كتاب و كتابخوانی مددجويان تحت پوشش اين سازمان به همت معاونت رفاه و مشارکت های اجتماعی برگزار شد كه طی آن در هفته كتاب و كتابخوانی تعداد ۳۰ هزارجلد كتاب جهت راه اندازی كتابخانه های مراكز پوياشهر و ياورشهر سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی جمع آوری و تحويل معاونت حمايت های اجتماعی اين سازمان شد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی اعلام کرده قرار است با همکاری خیرین و گروه های جهادی، ساخت کتابخانه برای این مراکز نیز به زودی آغاز شود.