آزادسازی ۵۰ زندانی جرایم غیر عمد در خیمه یاری سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی
آزادسازی ۵۰ زندانی جرایم غیر عمد در خیمه یاری سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی
اقتصادوتجارت : مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از آزادسازی ۵۰ زندانی جرایم غیرعمد در خیمه یاری این سازمان در باغ راه حضرت فاطمه (س) توسط خیرین و گروه‌های جهادی و مردمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، سید محمد نقیب با اعلام این خبر گفت: شهروندان عزیز تهرانی، خیرین با همکاری اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، شهرداران مناطق ۲۲گانه و مدیران شهری همگی دست به دست هم دادند و بالغ بر ۵۰ زندانی غیر عمد آزاد شوند.

🔻وی با تاکید بر اینکه رقم جمع آوری شده در خیمه یاری این سازمان در باغ راه حضرت فاطمه (س) بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال بوده است، بیان کرد: این مبلغ با همکاری ستاد دیه استان تهران به آزادسازی ۵۰ زندانی اختصاص یافت و تعدادی از این زندانیان در شب عید سعید فطر به دامن خانواده بازگشتند و تعدادی دیگر نیز انشالله ، پس از رسیدگی به پرونده هایشان آزاد خواهند شد.