نفت خام با خط لوله به پالایشگاه بندرعباس رسید
نفت خام با خط لوله به پالایشگاه بندرعباس رسید
اقتصادوتجارت : انشعاب خط لوله گوره به جاسک برای تأمین خوراک پایدار پالایشگاه بندرعباس طی ۱۶ ماه به بهره‌برداری رسید و نخستین محموله نفت خام در ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳ به مخازن پالایشگاه منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت بندرعباس؛ مهندس محمد مشکین‌فام، مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، در مراسم افتتاح انشعاب خط انتقال خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس از خط لوله گوره به جاسک، از تکمیل این پروژه ملی در زمان مقرر خبر داد.
🔹وی اظهار کرد: پروژه خط لوله گوره به جاسک از سال ۱۳۹۸ با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۲ میلیون یورو از سوی شرکت ملی نفت ایران به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران ابلاغ و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

مهندس مشکین‌فام ادامه داد: انشعاب خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس نیز از خردادماه ۱۴۰۲ آغاز و طی ۱۶ ماه تکمیل گردید.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران افزود: نخستین محموله نفت خام این انشعاب در تاریخ ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳ به مخازن پالایشگاه بندرعباس ارسال شد که نقطه عطفی در تأمین پایدار خوراک این پالایشگاه محسوب می‌شود.
🔹وی افزود: برای اجرای این انشعاب، ۳۴ کیلومتر لوله، ۱۱۰ تن آرماتوربندی، هزار و ۱۰۰ متر مکعب بتن‌ریزی، ۷۵۰ متر مکعب قالب‌بندی و ۵۰ کیلومتر کابل برق و ابزار دقیق به کار گرفته شده است.