نصب المان‌های مزین به مفاهیم قرآنی در فضاهای شهری منطقه ۲
نصب المان‌های مزین به مفاهیم قرآنی در فضاهای شهری منطقه ۲
اقتصادوتجارت : معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ۲ گفت: در راستای ارتقای سیما و منظر شهری و بهبود بهداشت روان شهروندان المان‌های حجمی مزین به مفاهیم قرآنی در فضاهای شهری منطقه نصب شد.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، علی‌اصغر طاهری گفت: به مناسبت ایام مبارک رمضان و لزوم هویت‌بخشی به سیمای شهری؛ احجام و المان‌های متناسب با این ماه برگرفته از مفاهیم قرآنی، آیات سوره مبارکه کوثر و هلال ماه در معابر اصلی این منطقه نصب شده است.

وی افزود: این المان‌ها در دو مدل نوری و حجمی در بلوار دریا و میدان کوثر نصب شده است.

طاهری در ادامه گفت: تقارن ماه رمضان و نوروز فرصتی مناسب برای به نمایش گذاشتن جلوه‌های معنوی و نشاط بهار طبیعت و بهار قرآن است و در همین خصوص فضاسازی محیطی با بهره‌گیری از ترکیب هنر و نور در دستور کار قرار گرفته است
وی افزود: دیوارنگاره‌های بزرگراه هاشمی رفسنجانی از جمله این اقدامات است که در ۱۵ قاب به مساحت ۴۵۰ مترمربع اجرا شد.