نشست هماهنگی شرکت دیریلینگ اینترنشنال لیمیتد (DCI) و پوسکو برای آغاز عملیات اجرایی پروژه بلال
نشست هماهنگی شرکت دیریلینگ اینترنشنال لیمیتد (DCI) و پوسکو برای آغاز عملیات اجرایی پروژه بلال
اقتصادوتجارت : در راستای آماده‌سازی برای جابجایی دستگاه حفاری DCI1 از میدان دورود به میدان گازی بلال، نشست هماهنگی با حضور مدیران و کارشناسان شرکت‌های دیریلینگ اینترنشنال لیمیتد (DCI) و پوسکو در محل گروه شرکت‌های پترو پارس برگزار شد.

در این نشست موضوعات مهمی از جمله تأمین سوخت جهت جابجایی دستگاه حفاری، تأمین کالاهای فنی مورد نیاز و انجام سرویس‌های اساسی و دوره‌ای دکل جهت آماده‌سازی برای استقرار در میدان گازی بلال مورد بررسی قرار گرفت.

تیم اجرایی شرکت دیریلینگ اینترنشنال ضمن اعلام آمادگی کامل دستگاه حفاری DCI1 برای حضور در میدان گازی بلال، بر انجام امور بیمه‌ای دستگاه و دریافت تأییدیه‌ها و گواهینامه‌های مورد نیاز تأکید کردند.

در ادامه، تیم اجرایی شرکت پوسکو با همکاری نزدیک با تیم دیریلینگ اینترنشنال، بر در اختیار گذاشتن مستندات، نقشه‌ها و سایر موارد مورد نیاز پیمانکار پروژه تأکید نمودند و بر اجرای عملیات حفاری با کیفیت و بدون حادثه تأکید شد.

شایان ذکر است پیش از این نشست، قرارداد همکاری میان پتروایران و پتروپارس در راستای اجرای عملیات حفاری پروژه بزرگ میدان گازی بلال منعقد شده بود.