دیدار مدیرعامل بانک شهر با مدیرعامل پتروشیمی پارس/ تاکید مدیران عامل بر توسعه همکاری های مشترک
دیدار مدیرعامل بانک شهر با مدیرعامل پتروشیمی پارس/ تاکید مدیران عامل بر توسعه همکاری های مشترک
اقتصادوتجارت : دکتر پهلوانی با تقدیر از همراهی مجموعه بانک شهر با طرح های کلان توسعه ای، بر هم افزایی هر چه بیشتر برای توسعه پایدار تولید، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزی و ریالی برای پروژه‌های کلان و تقویت زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی تأکید کرد.

سیدمحمدمهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر با دکتر عبدالکریم پهلوانی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی پارس، در عسلویه، دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که با هدف تقویت تعاملات مالی و حمایتی برگزار شد، مدیران عامل پتروشیمی پارس و بانک شهر در زمینه تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای پتروشیمی پارس،ارائه خدمات بانکی نوین و حمایت از طرح‌های راهبردی پتروشیمی، گفتگو و تبادل نظر کردند.

دکتر پهلوانی با تقدیر از همراهی مجموعه بانک شهر با طرح های کلان توسعه ای، بر هم افزایی هر چه بیشتر برای توسعه پایدار تولید، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزی و ریالی برای پروژه‌های کلان و تقویت زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی تأکید کرد.