تکمیل و بهره برداری از 149 پروژه توسعه محلی منطقه 2 پایتخت
تکمیل و بهره برداری از 149 پروژه توسعه محلی منطقه 2 پایتخت
اقتصادوتجارت : شهردار منطقه 2 گفت: 149عنوان پروژه توسعه محلی که در قالب طرح من شهردارم 2 طراحی شده بود تکمیل وآماده بهره‌برداری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، مهدی صالحی گفت: طرح “من شهردارم” در دومین سال اجرای خود با نگاهی دقیق و کارشناسی و براساس مطالبات شهروندان اولویت بندی و 149 پروژه مستمر در چهار حوزه خدمات شهری و محیط زیست، حمل ونقل وترافیک، اجتماعی و فرهنگی، فنی و عمرانی تعریف و اجرا شد.

وی با بیان اینکه در دومین سال اجرای طرح “من شهردارم”، پروژه‌های توسعه محلی با رشد بیش از 3 برابری طراحی شد و گفت: از مجموع پروژه های مستمر تعریف‌شده در سطح محلات منطقه، 73 پروژه به معاونت فنی و عمرانی، 24 پروژه به معاونت خدمات شهری و محیط‌زیست،33 پروژه به معاونت اجتماعی و فرهنگی و 19 پروژه به معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه اختصاص داشت که با برنامه ریزی صورت گرفته همه پروژه ها 100 درصد اجرا شد.

شهردار منطقه 2 ادامه داد: مرمت و بهسازی روکش آسفالت معابر، تبدیل انهار معابر به کانیو ، پیاده روسازی ، نوسازی کفپوش جداول ، بهسازی و مرمت معابر و آب‌نمای بوستان‌ها ، نوسازی وسایل بازی و تندرستی و همچنین تامین روشنایی بوستان ها ، احداث پاتوق و آلاچیق در بوستان ها بخشی از این عنوان پروژه‌ها به شمار می‌رود.

صالحی گفت: ایمن‌سازی معابر و گذرگاه‌های عابر پیاده،آرام سازی ترافیکی،اصلاح هندسی، بهسازی سرای محلات، مجموعه های ورزشی و مدارس نیز در قالب پروژه های توسعه محلی اجرا شد.

به گفته شهردارمنطقه2 تمامی پروژه های توسعه محله تکمیل و با حضور شهروندان محلات به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه دراولین مرحله طرح من شهردارم 40 پروژه توسعه محلی اجرا شد ،گفت: در دومین سال از اجرای طرح من شهردارم با افزایش مشارکت شهروندان، تعداد این پروژه ها رشد داشت.