برگزاری مراسم روز جهانی قدس با اقدامات ویژه خدمات شهری منطقه ۴
برگزاری مراسم روز جهانی قدس با اقدامات ویژه خدمات شهری منطقه ۴
اقتصادوتجارت : مراسم روز جهانی قدس، روز جمعه مورخ هشتم فروردین ۱۴۰۴، با حضور پرشور شهروندان و حمایت ویژه شهرداری منطقه ۴ برگزار شد. این مراسم که به عنوان نماد همبستگی مسلمانان در حمایت از آرمان فلسطین شناخته می‌شود، با اقدامات گسترده خدمات شهری همراه بود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ ، مدیریت شهری طهران کوچک برای حفظ نظم و نظافت مراسم و ارائه خدمات بهینه به شرکت‌کنندگان، برنامه‌ای جامع را به اجرا گذاشت که شامل موارد زیر بود:

اعزام نیروهای خدماتی: تعداد ۵۵ نفر از کارگران خدمات شهری جهت انجام فعالیت‌های نظافتی به محل مراسم اعزام شدند.

ماشین‌آلات خدمات شهری: چندین دستگاه ماشین‌آلات از جمله خودروی حمل زباله، جاروب بزرگراهی و خاور برای پشتیبانی از عملیات نظافت و حمل زباله در محل مستقر شدند.

تأمین کیسه زباله و مخازن: شهرداری منطقه ۴ اقدام به تأمین ۱۰۰ کیلوگرم کیسه زباله و نصب چندین مخزن زباله ۱۲۰ لیتری در نقاط مختلف محل مراسم کرد.

رفت و روب منطقه: مساحت ۹۰۰۰ مترمربع از معابر و محوطه مراسم توسط تیم‌های شهرداری رفت و روب شد.

جمع‌آوری زباله: طی اجرای عملیات پاک‌سازی، ۲۰۰ کیلوگرم زباله از محل جمع‌آوری شد.

نظافت باغچه‌ها و نهرها: با تلاش نیروهای خدماتی، باغچه‌ها و نهرهایی به طول ۳۰۰ متر نظافت شدند.

این اقدامات با هدف حفظ پاکیزگی محل برگزاری مراسم و ارائه خدمات شهری مطلوب به شرکت‌کنندگان صورت گرفت. شهرداری منطقه ۴ ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان، اعلام کرد که همچنان به‌طور مداوم در جهت ارتقای خدمات شهری و فراهم کردن محیطی سالم و پاک برای مردم تلاش خواهد کرد.