به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران، نقیب پیرامون برپایی خیمه یاری گفت: تجربه بسیار خوب و اثرگذاری در ماه محرم برای برپایی خیمه یاری داشتیم و موارد متعددی در این خیمه پیگیری شد که نتایج مثبتی نیز پیرامون ساماندهی آسیب های اجتماعی به همراه داشت.
🔻وی ادامه داد: در ویژه برنامه “مهمونی شهر” که تا پایان ماه مبارک رمضان در باغ راه حضرت فاطمه(س) جریان خواهد داشت سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی نیز اقدام به برپایی خیمه یاری کرده است و موضوعاتی همچون پویش نذر یاری، آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد، چلچراغ آرزوها (تحقق آرزوهای کودکان کار) و… با حضور خیرین مناطق ۲۲ گانه در این خیمه اجرا می شود.
🔻مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی با اشاره به اینکه در خیمه یاری محرم شهر یکصد زندانی جرایم غیرعمد آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند تاکید کرد: در آیین گلریزان زورخانه جوانمردان کن نیز این روند پیگیری شد و انشالله در خیمه یاری باغ راه حضرت فاطمه (س) این اقدامات با جدیت تا پایان شب عید فطر ادامه خواهد داشت.