احداث دو بوستان جدید شهر تهران در منطقه شمیران
احداث دو بوستان جدید شهر تهران در منطقه شمیران
اقتصادوتجارت : نخستین گام‌ها برای نسل جدید پارک‌ها با احداث دو بوستان سه هکتاری به نام‌های جهاندیدگان در محله زعفرانیه و اقدسیه در محله اراج، برداشته شد و با اتمام آنها مساحت بوستان‌های عمومی منطقه یک و کل شهر تهران تقویت می‌شود.

مراسم آغاز احداث دو بوستان جدید در منطقه یک، صبح امروز – سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴- با حضور داود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک، خانواده معظم شهدا و احسان صفایی معاون خدمات شهری منطقه یک برگزار شد.

هادی حق بین در ابتدای این مراسم اظهار کرد:  با تعیین تکلیف انجام شده با نهادهای مربوطه و واگذاری دو قطعه زمین به شهرداری، تملک آن انجام و با توجه به ظرفیت موجود و فضاهای سبز ارزشمند به صورت پایلوت در بحث بوستان های نسل جدید و شاخص های مرتبط با آن تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید و به  ارزش ۱۰ همت تقدیم شهروندان می شود.

وی افزود: بوستان اقدسیه با توجه به محل احداث آن در ضلع جنوب میدان اراج و سهولت دسترسی از بزرگراه های امام علی(ع)، صیاد شیرازی و بزرگراه ارتش و… یکی از بوستان های فرامنطقه ای خواهد شد و یک مکان جدید گردشگری برای مردم شهر تهران اضافه می شود.

او با اشاره به این نکته که ۱۵ سال از احداث آخرین بوستان در منطقه یک می گذرد و این دو بوستان سرانه های فضای سبز عمومی شهر تهران را  افزایش قابل توجهی خواهند داد تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا پایان سال دو بوستان به بهره برداری برسد که بوستان جهاندیدگان در ابتدای خیابان الف به دلیل زیرساخت ها زودتر به بهره برداری خواهد رسید.