آمادگی کامل برای بزرگداشت ارتحال
آمادگی کامل برای بزرگداشت ارتحال
اقتصادوتجارت : شهرداری منطقه ۵ تهران با بسیج امکانات و نیروهای خدماتی و فرهنگی، آمادگی کامل خود را برای برگزاری باشکوه مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی(ره)، اعلام کرد.

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه در این‌باره گفت: به مناسبت سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، برنامه‌ها و اقدامات متعددی در محل برگزاری مراسم پیش‌بینی شده است.

🔸وی با اشاره به تقسیم‌بندی پهنه‌های برگزاری مراسم افزود: با استقرار نیروهای خدمات شهری در پهنه غرب، عملیات پاکسازی و رفت‌و‌روب با استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات به صورت گسترده انجام شده است.

🔸شهردار منطقه ۵ ادامه داد: نیروهای شهربان، معبربان و حریم‌بان نیز در ۱۷ اکیپ خودرویی و در سه شیفت کاری، با هدف حفظ نظم و امنیت مراسم، به ارائه خدمات خواهند پرداخت.

🔸پوریافر همچنین از برپایی پردیس فرهنگی «امام مردم» در پهنه غربی حرم مطهر امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: این پردیس از بامداد روز ۱۴ خرداد با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، شامل نمایشگاه عکس سیر زندگی امام خمینی(ره)، غرفه‌های مختلف و توزیع محصولات فرهنگی، میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

🔸شهرداری منطقه ۵ با این اقدامات تلاش دارد تا این سالگرد را با شکوه و آرامش برگزار کند و یاد و خاطره امام خمینی(ره) را گرامی بدارد.