وی با بیان این که عقاب در میان ملل مختلف با مضامینی چون قدرت، اقتدار، تفوق، پیروزی، استحکام، تیزبینی، آزادی، شجاعت، آرزو، الوهیت، الهام، بردباری و بلند نظری شناخته شده است، افزود: عقاب در ادبیات ایران به جایگاهی ویژه و در شاهنامه فردوسی نگاهبانی و پرورش زال به این پرنده قدرتمند اشاره شده و مورد توجه قرار گرفته است.
علوی رضوی در خصوص انتخاب پرنده عقاب سارگپه جنگلی تاجدار در این طرح، اظهار داشت: این پرنده بومی جزیره کیش بوده و شمار زیادی از آن در این منطقه به چشم می خورد و از گونه پرندگان حمایت شده در ایران است. این پرنده کمیاب، اغلب بر روی درختان پهن برگ از جمله درختان نخل با استفاده از شاخه های کوچک و برگ برای خود لانه می سازند.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نماد به کار رفته در پوستر “روز کیش” تحت عنوان “دریا” که بیانگر رمز حلقت انسان است گفت: دریا نمونه کامل خلقت خداوند و عنصر اصلی شکل گیری جزیره کیش و منشأ خیر و برکت برای کیشوندان و گردشگران این جزیره مرجانی است.
وی در ادامه تصریح کرد: خورشید نمادی از روشنایی، گرما و نشانهی حیات، سرچشمهی نیروی انسان و کیهان و مظهر مجسم نیروی آسمان و زمین است.
به گفته سید علیرضا علوی رضوی، لاک پشت پوزه عقابی در ادبیات ایران زمین، نماد “درنگ، صبر و تحمل” برای رسیدن به کمال بوده و جزء گونه های در خطر انقراض است.
شایان ذکر است ۲۰ آبان به عنوان ” روز کیش” نام گذاری شده است. در این روز با اجرای دقیق ضوابط بهداشتی؛ برنامه های متنوع فرهنگی و هنری به منظور ایجاد نشاط و شادی در میان اقشار مختلف جامعه و همچنین افتتاح ۵ پروژه عمرانی و فرهنگی در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گفته است