وی خاطر نشان کرد: در همین راستا آموزش های فردی در صنوف مختلف انجام و بروشورهای آموزشی و بهداشتی در خصوص آگاهی بخشی از خطرات ناشی از شیوع ویروس کرونا میان اقشار مختلف جامعه نیز توزیع شده است.
شایان ذکر است تا کنون در این مدت ۲۱ مورد نمونه برداری از آب،۲۶ مورد نمونه برداری از نظر وجود جوش شیرین در نان،۱۶مورد نمونه برداری از مواد غذایی،۲۲۳مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی،۸۲۰ مورد سنجش مواد غذایی از نظر (دما،روغن ،نمک)توسط تجهیزات پرتابلی مورد بررسی قرار گرفته است.
ساکنین جزیره کیش و گردشگران در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی می توانند از طریق سامانه ۱۹۰ و یا شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ به مرکز توسعه سلامت کیش اطلاع دهند.