به گزارش گروه سرمایهگذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، تفاهمنامه همکاری دو شرکت ایرانی در طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر روز چهارشنبه (چهارم اسفندماه) با حضور علیعسکری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و رسول اشرفزاده مدیرعامل پترول، در حاشیه روزپایانی سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی امضا شد.
سیدنوید شهیدینیا، مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر در تشریح این تفاهمنامهها گفت: این طرح در ابتدای راه است و متناسب به پیشرفت فعالیتهای اجرایی امکان استفاده از توانمندی شرکتهای داخلی در این طرح افزایش خواهد یافت. حمایت حداکثری از تولیدات ایرانی سیاست این شرکت است و تلاش میشود در این طرح بیش از ۸۰ درصد تجهیزات از داخل تأمین شود.
وی درباره تفاهمنامه انجام شده با شرکت دانش بنیان «برنا الکتریک» توضیح داد: این تفاهمنامه به منظور خرید سیستم حفاظت کاتدیک برای کل سایت منعقد شده است.
مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر ادامه داد: دومین تفاهمنامه نیز با شرکت «ارکان صنعت پایدار» برای ساخت بخشی از مخازن ذخیره سایت که الزامات مهندسی آنها برای آغاز کار انجام شده، صورت گرفته است. ساخت مابقی مخازن ذخیره نیز به متناسب با پیشرفت طرح با شرکتهای ایرانی واگذار خواهد شد.
شهیدینیا به صرفهجویی حدود ۲ میلیون دلاری با انجام این تفاهمنامهها اشاره کرد و افزود: به طور حتم تأمین تجهیزات از شرکتهای خارجی هزینه بیشتری برای پروژه دارد. بسیار خرسندیم که امروز میتوان به توانمندی شرکتهای ایرانی افتخار کرد که کارها را با استانداردهای روز دنیا پیش میبرند.
وی در مورد طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر که در سال ۹۸ از سوی هلدینگ خلیج فارس به پترول واگذار شده است، گفت: پترول بلافاصله پس این واگذاری، شرکت آن را تأسیس و به سرعت مطالعات ابتدایی و انتخاب لایسنسور اروپایی در شرایط سخت تحریم انجام شد.
مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر با اشاره به اینکه طرح متیلآمین برای نخستین بار در ایران اجرا میشود، تصریح کرد: اجرای طرح به طور رسمی از مهرماه با انتخاب دو شرکت ایرانی از طریق مناقصه آغاز شد و هماکنون این طرح به حدود ۲۵ درصد پیشرفت رسیده است.
شهیدینیا به واردات سالانه ۵ تا ۶ هزار تن متیلآمین به کشور اشاره کرد و گفت: مشتقهای متیلآمینها بسیار ارزشمند هستند و بالغ بر ۱۰۰ هزار تن در سال وارد میشوند که در صنایع دارویی، کشاورزی، پالایشی و پلیمرها، کاربردهای وسیع و گستردهای دارند.
وی ظرفیت تولید متیلآمین در این طرح را ۲۲۶۰۰ تن در سال عنوان کرد و افزود: تکمیل زنجیره ارزش این محصول هدف اصلی پترول است که با تکمیل آن نیاز کشور به این محصول و مشتقات آن به طور کامل تأمین و حدود ۴۰ درصد محصولات را هم میتوان صادر کرد.
مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر با بیان اینکه با اجرای این طرح در مسیر تکمیل زنجیره متانول و آمونیاک حرکت میشود، ادامه داد: در این طرح سالانه ۳۱ هزار تن متانول و ۱۰ هزار تن آمونیاک مصرف خواهد شد.
سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش، از دوم اسفندماه امسال به مدت سه روز در منطقه آزاد کیش دایر بود.
مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر:
نخستین طرح متیلآمین ایران با حداکثر استفاده از توانمندی داخلیها ساخته میشود
اقتصادوتجارت : مدیرعامل طرح صنایع شیمیایی نگین سنقر از سهم 80 درصدی سازندگان و تولیدکنندگان داخلی در ساخت نخستین طرح متیلآمین کشور خبر داد.
لینک کوتاه :
https://eghtesadotejarat.ir/?p=60443
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد: مشارکت در ساخت طرح های پتروشیمی با تشکیل کنسرسیوم /۳۴ همت عرضه اعتباری تا تیر ماه ۱۴۰۳
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر خبر داد: گواهینامه های مربوط به کاتالیست C۲ اخذ شده است
معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد:
مشارکت در ساخت طرح های پتروشیمی با تشکیل کنسرسیوم /۳۴ همت عرضه اعتباری تا تیر ماه ۱۴۰۳
اقتصادوتجارت : معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از آماده بودن بسته های سرمایه گذاری خبر داد و گفت: فعالان و ذی نفعان صنعت پتروشیمی می توانند با تشکیل کنسرسیوم های قدرتمند درساخت طرح های پتروشیمی مشارکت کنند.
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر خبر داد:
گواهینامه های مربوط به کاتالیست C۲ اخذ شده است
اقتصادوتجارت : مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر اعلام کرد: ما الان با تقریبا یک هشتم هزینه موفق شدیم در داخل کاتالیست C۲ را بسازیم و این توانمندی را در داخل بومی سازی کنیم و همانطور که عرض کردم به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم رسیده و گواهی انحصار هم برایش صادر شده که افتخاری برای مجموعه دانش بنیان ها و پتروشیمی امیرکبیر است.
پتروشیمی مارون طلایه دار توسعه متوازن، اکنون افتخار آفرین بهرهوری انرژی
اقتصادوتجارت : شرکت پتروشیمی مارون موفق به کسب بالاترین عنوان جایزه ملی بهره وری انرژی برق دربین بیش از ۱۰۰ شرکت حاضر در این رویداد ملی شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.