بنا بر این گزارش، نماینده صنعت غذایی کورش، در جایگاه اهدای تندیس جشنواره ملی سلامت غذا قرار گرفت و هیات داوران جشنواره، از تلاشها و برنامههای این مجموعه، در راستای تولید محصولات سلامتمحور، تقدیر و قدردانی به عمل آوردند.
در دومین جشنواره ملی سلامت غذا که در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشد، محمدحسین عزیزی اظهار داشت: ما بیشتر سعی داریم نقش مشاورهای داشته باشیم تا ناظر و به خاطر همین رویکرد است که جشنواره ملی سلامت غذا را تعریف کردیم.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح اهداف جشنواره، تصریح کرد: اهمیت سلامت غذا روز به روز بیشتر میشود. چون در حال حاضر، نزدیک ۲۵۰۰ کارخانه صنایع غذایی داریم که حداقل بالای ۱۰ نفر نیرو دارند. این مجموعهها مستقیما در سلامت مردم تاثیرگذار خواهند بود.
عزیزی در پایان خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای قبلی، حداقل ۲۵٪ درآمد خانوارها صرف تهیه غذا میشد که با توجه به گرانیهای اخیر، این رقم باید به ۵۰٪ در خانوادههای ضعیف رسیده باشد. بنابراین نمیتوان نسبت به سلامت محصولات غذایی بیتوجه بود و ما هم تمام تلاشمان معطوف به همین موضوع است.
محمدرضا شافعینیا، دبیر انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران بعدی این برنامه بود که از صنعتگران حوزه غذا تشکر کرد و بیانیه دومین جشنواره ملی سلامت غذا را امضا کرد.
زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از دیگر سخنرانان این برنامه بود که طی صحبتهای خود به بیان برخی راهکاری صنعت غذا برای تولید غذای سالم اشاره داشت.
مدیر کل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت و مدیر انسیتوی تحقیقات تغذیه سخنرانان پایانی این برنامه بودند و با اهدای تندیس به مجموعههای برتر، دومین جشنواره ملی سلامت غذا به کار خود پایان داد.