حمایت پتروصاد از ورود پتروشیمی کارون به جمع دانش‌بنیان‌ها
حمایت پتروصاد از ورود پتروشیمی کارون به جمع دانش‌بنیان‌ها
اقتصادوتجارت : پتروشیمی «کارون» به‌عنوان نخستین شرکت گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مراسمی با حضور حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و امیر یوسفیان، نائب‌رئیس هیئت‌مدیره این بانک، گواهینامه دانش‌بنیان دریافت کرد.

شرکت پتروشیمی کارون به عنوان اولین شرکت زیرمجموعه هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس در آیین ویژه‌ای با حضور مدیرعامل این گروه، مدیرعامل پتروشیمی کارون و سایر مدیران ارشد این صنعت و همچنین مدیرعامل و نائب‌رئیس هیأت‌مدیره بانک صادرات ایران با دریافت گواهینامه ویژه، به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان پیوست.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در حاشیه این مراسم برای تامین زنجیره مالی صنعت پتروشیمی از طریق طرح‌ «پتروصاد» اعلام آمادگی کرد و گفت: صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مزیت رقابتی کشور است و تاکنون کارهای بزرگی در این صنعت صورت گرفته است.

حجت‌اله صیدی افزود: بانک صادرات ایران با استفاده از طرح طراوت از ابتدای سال ٩٨ تاکنون سهم قابل توجهی در تامین مالی این بخش به عهده داشته و با توجه به محوریت صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی برای کشور، طرح «پتروصاد» را برای کاهش هزینه‌های تامین مالی صنعت پتروشیمی ارائه کرده که برای عملیاتی کردن آن از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک و شرکت‌های ابزاری خود استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه نظام بانکی برای افزایش تولید محصولات پتروشیمی باید سالانه دو میلیارد دلار در این صنعت تامین مالی انجام دهد، افزود: بانک صادرات ایران با ارائه طرح جدید «پتروصاد» در تلاش است ۲۵ تا ۳۰ درصد از این میزان را عملیاتی کند.

در این مراسم همچنین علیرضا صدیقی‌زاده، مدیرعامل پتروشیمی کارون گفت: فعالیت پتروشیمی کارون همسو با منویات مقام معظم رهبری برای جلوگیری از خام‌فروشی و خروج از اقتصاد نفتی است.

وی با بیان اینکه در دنیا حدود ۳۳۷ ماده از گاز تولید می‌شود که سهم ایران حدود ۳۰ ماده یعنی کمتر از ۱۰ درصد است، اضافه کرد: با توجه به منابع عظیم نفت و گاز در ایران باید در مسیر ایجاد زیرساخت‌ها و دانش‌ فنی لازم برای استفاده حداکثری از این منابع و جلوگیری از واردات محصولات مورد نیاز کشور گام برداریم که راهکار آن همین شرکت‌های دانش‌بنیان است.

مدیرعامل پتروشیمی کارون ادامه داد: از امروز کارون، شرکت کاربردی صنعت پلی‌اورتان به عنوان نقطه اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذار است که افزون بر تأمین منابع مالی لازم، ریسک حمایت و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان را می‌پذیرد.