به گزارش اقتصادوتجارت به نقل از روابط عمومی تامین سرمایه خلیج فارس، جواد عشقینژاد در نشست خبری آنلاین پذیرهنویسی این شرکت در شرف تاسیس که امروز در استودیو فرابورس و با حضور جمعی از خبرنگاران بازار سرمایه برگزار شد، با اشاره به ترکیب سهامداری تامین سرمایه خلیج فارس گفت: شروع فعالیت این تامین سرمایه با تصمیمات اخذ شده در بزرگترین هلدینگ صنعت پتروشیمی کشور، یعنی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس بود و در نهایت این گروه موفق شد این ایده را با کسب اولین مجوز تامین سرمایه به بخش صنعتی کشور عملیاتی کند.
وی ادامه داد: پیش از این مجوز، ۱۰ شرکت تأمین سرمایه در کشور تاسیس شده بود اما نکته اینجاست که نهادهای مالی سهامداران اصلی و عمده این شرکتها بودند و حالا نه تنها این تامین سرمایه اولین تامین سرمایه صنعتی کشور با درصد سهامداری ۶۰ درصد صنعت است که برای اولین بار ۴۰ درصد از سهامش به عموم مردم عرضه میشود و پذیرهنویسی عام دارد.
عشقینژاد تصریح کرد: سرمایه این شرکت ۵۰۰ میلیارد تومان است که ۳۰۰ میلیارد تومان آن از طریق سهامداران شرکت یعنی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با درصد سهامداری ۴۵ درصد و همچنین سهامداری ۱۵ درصدی شرکت سرمایهگذاری مدبران اقتصاد، پلیمر گچساران، پتروشیمی هرمز و پتروشیمی ابن سینای اندیمشک تامین میشود.
نماینده هیات موسس تامین سرمابه خلیج فارس، با اشاره به عرضه ۲۰۰ میلیارد تومان از سهام این شرکت به صورت عرضه عام و تا سقف ۴۰ هزار برگ به مبلغ ۴۰ میلیون ریال به ازای هر سهامدار در روز شنبه هشتم آبان سال جاری گفت: این پذیرهنویسی با روش ثبت سفارش و با نام نماد تفارس از روز شنبه آماده پذیرهنویسی است.
وی وجه تمایز و اختلاف این شرکت با دیگر تأمین سرمایههای دیگر را تمرکز بر صنعت نفت گاز و پتروشیمی دانست و گفت: بازار بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی کشور تشنه منابع و سرمایههای خرد مردم است. تأمین سرمایه خلیج فارس کار خود را با این صنعت آغاز میکند اما تمرکز بر چنین صنعتی به معنای آن نیست که دیگر صنایع کشور را فراموش میکنیم.
عشقینژاد تأکید کرد: در ابتدای راه، جامعه هدف صنعت تخصصی پتروشیمی، نفت و گاز و است و تفارس فعالیت خود را از این مسیر آغاز میکند و استراتژی این است که تأمین سرمایه خلیج فارس با تمرکز بر این صنعت بتواند بازدهی خوبی برای سهامداران داشته باشد اما در آینده پیش روهرجا که سود سهامداران تامین شود و بتوانیم به توسعه کشور کمک کنیم به دیگر صنایع نیز وارد شویم.
او با بیان اینکه« تامین سرمایه خلیج فارس تمرکز خود را بر ارائه ابزارهای نوین مالی گذاشته است»، اظهار داشت: این ابزارها در حال حاضر و دنیای کنونی گره گشای مشکلات و نیازهای صنعت، ناشرین و تولیدکنندگان است و شرکتهای تأمین سرمایه در سراسر دنیا به عنوان واسط بین دارندگان منابع مالی و کسانی که برای توسعه به این منابع نیاز دارند قرار میگیرند و ما در تامین سرمایه خلیج فارس با این ابزارها و نگاه فناورانه تمایز بارز خود را عیان خواهیم کرد.
نماینده هیات موسس تامین سرمایه خلیج فارس با اشاره به آغاز فعالیت اولین شرکت تأمین سرمایه در نیمه دوم دهه ۸۰ در کشور گفت: احساس نیاز به توسعه ابزار مالی تأمین سرمایه در اقتصاد کشور باعث شد تا تصمیم به تأسیس شرکت تأمین سرمایه خلیج فارس به عنوان یازدهمین شرکت گرفته شود اما برنامه داریم تا در آینده نزدیک در عمل جزو اولینهای این بازار قرار گیرد.
عشقینژاد تاکید کرد: سهامداران پس از اینکه در روز شنبه پذیرهنویسی را به روش ثبت سفارش در نماد تفارس از طریق کارگزاریهای خود انجام دادند، مراحل ثبت شرکت و بازگشایی نماد تفارس را در کوتاهترین زمان خواهیم داشت.
عضو و نماینده هیأت مؤسس تامین سرمابه خلیج فارس با اشاره به جایگاه این تأمین سرمایه در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی گفت: سرعت اجرا و فرآیندهای ایجاد این تأمین سرمایه در مقایسه با شرکتهای مشابه در کشور که گاه تا دو سال طول کشیده بسیار زیاد است و در کمتر از چند ماه انجام شد. امید است که با این سهامداری منسجم در آینده بسیار نزدیک سهامداران سود ارزشمندی را از این سهامداریشان برده و نتیجه خوبی برای توسعه کشور، اقتصاد ملی و در نتیجه برای بازار سرمایه ما باشد.
عشقینژاد با اشاره به تامین مالی بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان از بازار سرمایه توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس از سال ۱۳۹۸ تاکنون و ۲۸ پروژهای که این گروه به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار در دست اجرا دارد، خاطر نشان کرد: با این حجم از پروژههایی که در صنعت پتروشیمی و در جهش سوم صنعت پتروشیمی نه تنها در داخل گروه خلیج فارس که در این صنعت وجود دارد و همچنین پروژههای فراوان دیگری که در حوزه نفت و گاز وجود دارد، ما میتوانیم به دلیل شناخت کامل این صنعت و اینکه از جنس همین صنعت هستیم سرویس کاملی به این صنعت بدهیم و این همکاری ثمرات بسیار خوبی برای صنایع بالادست و پایین دست و همچنین سهامداران خواهد داشت.
نماینده هیات موسس با تاکید بر اینکه تفارس در آینده هر صنعتی را پوشش خواهد داد، اظهار داشت: صنعت تامین سرمایه در دنیا فاصله بسیار زیادی با کشور ما دارد، نگاهی به عملکرد و درآمد عملیاتی پنج تامین سرمایه برتر جهان نشان میدهد که تنها همین پنج شرکت درآمد عملیاتیشان از تولید ناخالص ملی ما بیشتر میشود و البته این را هم بگویم که با بازار گستردهای که در کشور داریم، ما میتوانیم خود را به شاخصهای جهانی تامین سرمایهها در دنیا نزدیک بکنیم و ما در تامین سرمایه خلیج فارس با برنامههای ویژهای که داریم به سمت تامین سرمایه در سطح بینالمللی خواهیم رفت.
در نشست خبری پذیرهنویسی شرکت تأمین سرمایه خلیج فارس مطرح شد
تفارس، اولین تامین سرمایهای است که ۴۰ درصد از سهامش عرضه عمومی میشود/ در سریعترین زمان ممکن نماد تفارس، بازگشایی میشود/ تمرکز تامین سرمایه خلیج فارس، بر ارائه ابزارهای نوین مالی مبتنی بر فناری است/ جامعه هدف ما صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است اما به دیگر صنایع نیز ورود خواهیم کرد
اقتصادوتجارت : عضو و نماینده هیات موسس تامین سرمایه خلیج فارس با بیان اینکه «تفارس» اولین تامین سرمایه صنعتی ایران است، با اشاره به بازارهای در دسترس برای فعالیت گسترده این تامین سرمایه، تاکید کرد که بعد از پذیرهنویسی در این نماد در روز شنبه هشتم آبان ماه، همانطور که تفارس در کوتاهترین زمان ممکن مجوزهای لازم را اخذ کرده و در شرف تاسیس است، بعد از پذیرهنویسی نیز در اسرع وقت بازگشایی خواهد شد.
لینک کوتاه :
https://eghtesadotejarat.ir/?p=50856
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد: مشارکت در ساخت طرح های پتروشیمی با تشکیل کنسرسیوم /۳۴ همت عرضه اعتباری تا تیر ماه ۱۴۰۳
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر خبر داد: گواهینامه های مربوط به کاتالیست C۲ اخذ شده است
معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد:
مشارکت در ساخت طرح های پتروشیمی با تشکیل کنسرسیوم /۳۴ همت عرضه اعتباری تا تیر ماه ۱۴۰۳
اقتصادوتجارت : معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از آماده بودن بسته های سرمایه گذاری خبر داد و گفت: فعالان و ذی نفعان صنعت پتروشیمی می توانند با تشکیل کنسرسیوم های قدرتمند درساخت طرح های پتروشیمی مشارکت کنند.
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر خبر داد:
گواهینامه های مربوط به کاتالیست C۲ اخذ شده است
اقتصادوتجارت : مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر اعلام کرد: ما الان با تقریبا یک هشتم هزینه موفق شدیم در داخل کاتالیست C۲ را بسازیم و این توانمندی را در داخل بومی سازی کنیم و همانطور که عرض کردم به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم رسیده و گواهی انحصار هم برایش صادر شده که افتخاری برای مجموعه دانش بنیان ها و پتروشیمی امیرکبیر است.
پتروشیمی مارون طلایه دار توسعه متوازن، اکنون افتخار آفرین بهرهوری انرژی
اقتصادوتجارت : شرکت پتروشیمی مارون موفق به کسب بالاترین عنوان جایزه ملی بهره وری انرژی برق دربین بیش از ۱۰۰ شرکت حاضر در این رویداد ملی شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.