به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، شیوع ویروس کووید – ۱۹ موجب توقف بسیاری از پروازهای بین المللی هواپیمایی کیش به مقاصد مختلف پروازی از جمله کشور امارات شد که با پیگیری های مستمر و رفع محدودیت اعمال شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری امارات، مجوزها برای از سرگیری پروازهای کیش ایر به مقصد دبی، از نیمه مهر ماه صادر شد.
هموطنان و کیشوندان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید بلیت پروازها میتوانند به آژانس های مسافرتی مراجه کنند ویا با شماره تلفن های ۰۷۶۴۴۴۵۶۵۱۷ — ۰۷۶۴۴۴۵۵۷۳۶—- ۰۲۱۴۸۶۸۱۰۰۲(دفاتر فروش هواپیمایی کیش) تماس بگیرند.
گفتنی است همراه داشتن جواب منفی تست آزمایش PCR ویروس کویید – ۱۹ (کرونا) به زبان انگلیسی از ۷۲ ساعت مانده به پرواز الزامی بوده و از خروج مسافرانی که برگه پاسخ آزمایش همراه نداشته باشند، ممانعت می شود.
لیست آزمایشگاه ها، مراکز معتبرو مورد تایید شرکت هواپیمایی کیش :
۱ آزمایشگاه بیمارستان عرفان (تهران)
۲ آزمایشگاه رصد (تهران)
۳ آزمایشگاه دکتر اکبرزاده (مشهد)
۴ آزمایشگاه ونک (تهران)
۵ آزمایشگاه رازی (کرج)
۶ آزمایشگاه فرزام (همدان)
۷ آزمایشگاه جهاد دانشگاهی (مشهد)
۸ آزمایشگاه بیمارستان جزیره کیش